Instagram primeste un nou sticker cu noul update

by:

Stiri

Pe langa problemele pe care le-a avut Instagram acum cateva zile, se pare ca aplicatia aduce un nou update. Aceasta a primit un nou sticker pe care poti sa il folosesti in Insta Story-urile tale.

Sticker-ul nou ce a venit cu noul update le permite prietenilor tai sa intre intr-un chat de grup, direct din Story-ul tau. Lamurind acest lucru, haideti sa vedem cum functioneaza acesta.

Sticker-ul cel nou o sa apara impreuna cu celelalte. O data ce l-ai adaugat in Story-ul tau, poti sa adaugi ce text vrei. Acesta va aparea chiar deasupra sticker-ului. Faci public Story-ul, iar prientenii care il vad pot sa apese pe sticker.

O data ce a apasat pe sticker aceea persoana are sansa de a intra in grupul din DM-ul tau. Partea interesanta la acest lucru vine atunci cand aflam ca persoana ce a postat acel sticker are control deplin. Aceasta poate sa incheie chat-ul cand doreste si poate sa selecteze cine sa intre in grup si cine nu.

Mai mult despre noul Instagram Sticker

Pe o parte, utilizatorului ii este mult mai usor sa creeze mesaje de grup. Din materialul promotional de la Instagram, reiese ca noul sticker este destinat conversatiilor de grup. Utilizatorii putand sa discute despre subiecte ca, iesitul la un film, la fotbal sau chiar organizarea unei petreceri. Acest lucru, desfasurandu-se pentru o scurta perioada.

Partea rea la acesta, dupa cum probabil v-ati dat seama, este ca unele persoane o sa se simta exculuse si probabil hartuite. Lucrul acesta a fost problema aplicatiei inca de cand a aparut. Mai ales in randul tinerilor.

Lansarea acestui nou sticker, le da posibilitatea „influencer-ilor” sa creeze grupuri pe Instagram, folosindu-le ca pe o promovare sau sa recompenseze unii utilizatori.

Sursa: Mashable